VEKAVARIANT

 

Sistem nove generacije za kutije za roletne

VEKAVARIANT je prvi predstavnik potpuno nove generacije VEKA kutija za roletne. On u potpunosti ispunjava sve norme i standarde, a ujedno i najviše zahteve po pitanju održavanja i funkcionalnosti – a sve to uz jednostavnu montažu i obradu i pritom visoku ekonomičnost. Veliki izbor inovativnih rešenja detalja su moguće pomoću široke palete mogućih varijanti sa samo jednim osnovnim – profilom. 

Ubedljivo najbolja i u najsitnijem detalju

VEKAVARIANT ispunjava jednim sistemom sve Vaše zahteve po pitanju modernih kutija za roletne. Dostupna u tri različite dimenzije: 175, 210 i 235 mm. 

Kutija se može otvarati prema izboru pomeranjem revizionog otvora pozadi ili od dole, standardno sa ekstrurudiranim sigurnosnim dodatkom protiv podizanja spuštene roletne sa spoljne strane. Termo-ispuna poklopca roletne od EPS-Neopora, fabrički prosečena, tako da se po potrebi svaki podeok može veoma lako odstraniti u cilju stvaranja željenog prostora za ugradnju neophodnih elemenata. Montaža kutije za noseću gredu sa gornje strane i klip-spojnice za dodatne elemente. Mogućnost montaže kutije za roletne i štoka sa strane bez šrafljenja uz pomoć specijalne čelične spojnice. Slobodno podešavanje elementa u kutiji za usmeravanje roletne u slučaju ugradnje dodatnih elemenata. Poklopac roletne sa vođicom kabla i funkcijom protiv proklizavanja istog. Mogućnost proširenja kutije pomoću adaptera u cilju ugradnje zaštite od insekata. Koeficijent toplotne propustljivosti : Usb = 0,76 W/m². Temperaturni faktor: fRsi= 0,70.

 

© 2014 www.alkonprsic.com / Sajt je proizvod firme Planeta računari