SWINGLINE

 

VEKA sistem zaobljenih kontura

VEKA SWINGLINE je novi prozorski sistem, koji zadovoljava i najviša očekivanja po pitanju dizajna i funkcionalnosti. On privlači svojim elegantno zaobljenim ivicama, usklađenim proporcijama i dinamičkoj optici. Ovaj sistem pruža visoku izolaciju i optimalnu stabilnost pomoću višekomorne konstrukcije i čeličnog ojačanja, kompatibilnog za sve sisteme sa dubinom ugradnje od 70-mm.

Celokupnu harmoničnu sliku upotpunjuje crna zaptivka u krilu i štoku. Široka paleta aktuelnih boja i dekora pruža brojne mogućnosti dekoracije fasade.

Swingline prozorski sistem

Atraktivan, zaobljen dizajn, usklađenih proporcija i crnom zaptivkom. Veoma lako održavanje zbog homogenih površina profila i lajsni za staklo. 5-komorni profil sa osnovnom ugradnom dubinom od 70 mm. Visoka izolacija u cilju smanjenja troškova grejanja i spoljašnje buke. Optimalna statika u cilju dugoročnog funkcionisanja i očuvanja vrednosti. Specijalno oblikovana čelična armatura koja omogućava veću stabilnost i ugradnju zaštitnih okova protiv obijanja. Ekskluzivan, savremen sistem.

© 2014 www.alkonprsic.com / Sajt je proizvod firme Planeta računari