AlkonPršić

Aluminijumska, aluminijum-drvo i PVC stolarija

"ALKON" je poslovni sistem u okviru koga se vrši projektovanje, proizvodnja i montaža aluminijumske, aluminijum-drvo i PVC stolarije. "ALKON" savremenom organizacionom strukturom, modernim proizvodnim pogonima i tehnološki naprednim mašinama svojim kupcima obezbeđuje visok kvalitet i funkcionalnost  svojih proizvoda.

Praćenjem svetskih trendova, usavršavanjem tehnološko-proizvodnih kapaciteta i zaposlenih u njima, "ALKON" je u mogućnosti da ponudi kompletna rešenja za svoje kupce. "ALKON" je na svom razvojnom putu od osnivanja 1996.god. stalnim usavršavanjem poslovnog i proizvodnog sistema, postao sinonim za kvalitet, inovativnost i kreativnost. Sedište i prozvodni pogon (600 m2 ) firme nalazi se u Brđanima između Gornjeg Milanovca i Čačka.  Kvalitet proizvoda osiguran je korišćenjem  svetskih poznatih brendova Veka, Profilati, Giesse, G-U, Hoppe i Maco.

Naš proizvodni program se zasniva na proizvodnji prozora, ulaznih vrata, balkonskih vrata, industrijskih vrata, kliznih vrata, garažnih vrata, senzorskih vrata, roletni, žaluzina, fiksnih panela, komarnika, podprozorskih dasaka i svih vrsta stakala.

Pri projektovanju težimo rešenju gde se prvenstveno vodi računa o željama i mogućnostima klijenta ali i o tehničkim detaljima koji obezbeđuju funkcionalnost i dugotrajnost proizvoda. 

Naš cilj je zadovoljan kupac i trudimo se da cilj postignemo kvalitetnim materijalom i profesionalnim radom. Naš tim je obučen za kvalitetnu proizvodnju i montažu stolarije. Nastojimo da ispunimo sva očekivanja a istovremeno isporučimo proizvod vrhunskog kvaliteta.

© 2014 www.alkonprsic.com / Sajt je proizvod firme Planeta računari